Diplomazwemmen 2019

Op zaterdag 6 april  vindt het jaarlijkse diplomazwemmen plaats in zwembad ‘de Sprink’ te Bree. Het diplomazwemmen zal doorgaan voor alle zwemmers van het groot bad (uitgezonderd de aspiranten) op zaterdagvoormiddag van 9u30-12u00. Er wordt verwacht dat jullie om 9u15 in het zwembad aanwezig zijn. Het diplomazwemmen start om 9u30.

De zwemmers mogen zich ENKEL inschrijven voor het eerstvolgende diploma dat ze nog niet behaalden: bv. Iedereen die al 25m behaalde mag zich enkel inschrijven voor de 50m. In overleg met de lesgevers kunnen eventuele wijzigingen doorgevoerd worden door de organisatoren. Indien dit het geval zou zijn, worden jullie hier tijdig van op de hoogte gebracht.

De afstanden die gezwommen zullen worden zijn: 50m, 100m, 200m. De zwemmers voor de 400m en 800m zwemmen dit tijdens de les.  ( voor deze afstanden is inschrijven ook nodig)

Gelieve het bijgevoegde formulier volledig in te vullen en in te leveren aan de balie, trainer Dennis of peterh@demeerkoetbree.be UITERLIJK DONDERDAG 4 april. Niet ingeschreven is géén deelname. Er zal op die dag géén zwemles zijn voor degenen die zich niet inschrijven.

Ouders en supporters zijn welkom!
Veel zwemplezier gewenst!