Uitnodiging 13de Grote Prijs Guy Coolen – 2 juni 2019

Beste sportvrienden,

Op zondag 2 juni 2019 organiseert De Meerkoet Bree (DMB) haar 13 de “Grote Prijs GUY COOLEN“. Dit doen we ter nagedachtenis, van een groot zwemmer die vele titels en records op zijn naam schreef en die nu nog steeds in de tabellen staat.

Guy Coolen was een TOP-zwemmer van De Meerkoet Bree die de Nationale jeugdcategorieën beheerste van 1986 tot begin jaren ’90. Het bewijs hiervan zijn de vele Belgische titels die Guy op de Belgische jeugdkampioenschappen behaald heeft. Eén van zijn Belgische records, op de 100m vrije slag voor 11-jarigen, stond maar liefst 17 jaar in de recordtabellen!! Momenteel staan er nog steeds verschillende Provinciale records op zijn naam, het grote bewijs dat Guy “TOP” was! Guy is op zeer jonge leeftijd gestorven op 12 januari 2003! Deze Grote Prijs dragen wij graag op ter nagedachtenis van Guy!

Tijdens de wedstrijd zullen soep, broodjes en andere versnaperingen te verkrijgen zijn. De officials zullen gratis kunnen genieten van een broodjesmaaltijd en kunnen rekenen op een warm onthaal met Limburgse koek en vlaai. Tevens wordt er een receptie gehouden voor de afgevaardigde, trainers (2 personen/deelnemende club), oud-zwemmers en bestuursleden van DMB.

In bijlage vindt u het wedstrijdprogramma, het wedstrijdreglement en een formulier “Bevestiging deelname“. Wij hopen uw club in BREE te mogen verwelkomen en danken u bij voorbaat in naam van Gerda en Paul COOLEN.

Zwemmers, trainers en bestuur van DMB