DMB kijkt met trots terug op het BK

29, 30 en 31 augustus trok DMB met zijn 15+ all stars naar het BK in Antwerpen. Iedereen moest elke dag vroeg uit de veren maar de sfeer zat er goed in bij ‘onze groten’. De zwemmers en zwemsters hebben stuk voor stuk het beste van zichzelf kunnen laten zien en er werden dan ook heel wat persoonlijke besttijden gezwommen. De coaches zagen dat het goed was en konden veel schouderklopjes uitdelen.

Verder konden we een aantal mooie finales bewonderen en kers op de taart werd de zilveren medaille van Bartel Vranken op de 50m schoolslag, proficiat!

Bedankt Amber, Amélie, Bartel, Emely, Hanne, Jelle, Maite, Mats, Noa, Rune, Sien, Stephane en Tim we hebben van jullie mooie prestaties genoten.

Dikke merci coaches Karl en Peter voor jullie onuitputtelijke inzet! Merci Hugo Corstjens om goed voor de zwemmers te zorgen. Dankjewel Gertrude Prenen en Margot Paesen om als official te fungeren dit weekend, zonder jullie aanwezigheid zouden we niet kunnen deelnemen. En als allerlaatste bedanken we graag Peter Housen om als clubsecretaris de voorbereiding voor al onze wedstrijden in goede banen te leiden.