Uitslag Candy Cup

De uitslag van onze eerste editie van de Candy cup is bekend! Bekijk deze via onderstaande link. Proficiat aan alle deelnemers!

Beste sportvrienden,

Op zaterdag 3 juni 2023 organiseert De Meerkoet Bree (DMB) de 1ste editie van de “Candy Cup”. Met deze leuke dag voor onze jongste wedstrijdzwemmertjes eren we onze goede vriend Walter De Maesschalck, een trainer met een groot hart voor de kinderen die vele competitiezwemmers gevormd heeft. Walter is nog steeds een levendig gespreksonderwerp bij zwemmers en ouders.

Walter was een charismatisch trainer met een bijzondere gave om onze kinderen te begeesteren én technisch te perfectioneren. Hij sloeg zelden een training over en stond steeds met een glimlach en vol overgave trouw aan de zwembadrand. Zijn trainingen waren een avontuur van afwisseling en doorzetting en dat bleek een ideale voorbereiding voor meerdere kampioenen.

In Walter zijn trainerstas zaten er ALTIJD snoepjes en dat wist iedereen, jaja ook de groten!
We zijn er zeker van dat Walter op deze dag vrolijk en met een kwinkslag aanwezig zal zijn om te genieten van het kijken naar al deze kleine zwemmers.
We hopen dan ook dat jullie samen met ons deelnemen aan deze bijzondere en vooral vrolijke wedstrijd!
Alvast de groetjes van Walter….
In bijlage vinden jullie het wedstrijdprogramma, het wedstrijdreglement en het formulier “Bevestiging deelname“.

Wij hopen jullie club in BREE te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
Zwemmers, trainers en bestuur van DMB