Programma (update) en praktische afspraken GP Guy Coolen

Via onderstaande link kunnen jullie de praktische afspraken en programma van de GP Guy Coolen bekijken. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten a.s. weekend!

Beste sportvrienden,

Op zondag 4 juni 2023 organiseert De Meerkoet Bree (DMB) ondertussen al de 15 de editie van “Grote Prijs GUY COOLEN“. Met deze grote prijs eren we een groot zwemmer die vele titels en records op zijn naam schreef en die nu nog altijd in de recordtabellen te vinden is.

Guy Coolen was een TOP-zwemmer van De Meerkoet Bree die de Nationale jeugdcategorieën beheerste van 1986 tot begin jaren ’90. Het bewijs hiervan zijn de vele Belgische titels die Guy op de Belgische jeugdkampioenschappen behaald heeft. Eén van zijn Belgische records, op de 100m vrije slag voor 11-jarigen, stond maar liefst 17 jaar in de recordtabellen!! Momenteel staan er nog steeds verschillende Provinciale records op zijn naam, het grote bewijs dat Guy een echte “TOP”-zwemmer was. Guy is jammer genoeg op zeer jonge leeftijd gestorven op 12 januari 2003 en deze Grote Prijs dragen wij graag op ter nagedachtenis van Guy.

Wij hopen jullie club in BREE te mogen verwelkomen en danken jullie bij voorbaat in naam van Gerda en Paul COOLEN.

Zwemmers, trainers en bestuur van DMB