Waar Roos is, is vuur

Het Europese Junioren Kampioenschap in Roemenië wordt er voor onze club alvast eentje om in te kaderen. We volgen elke wedstrijd van jou Roos en we hebben al vele mooie dingen gezien maar wat heb je een grote glimlach getoverd op onze gezichten, met veel bewondering en veel gejuich hebben we jou gevolgd op het EJK-avontuur in Roemenië.

Een persoonlijke besttijd op de 50 meter rugslag en in de halve finales een eerste Belgisch Record en dan nog een bronzen medaille, de toon was gezet op dag 1 en dag 2 van het EJK.

Dag 3, een finale 100 meter vlinderslag die op het netvlies blijft plakken, een nieuw Belgisch record en DE GOUDEN MEDAILLE!! Peter en Karl hebben in Mallorca een klein feestje gebouwd ter ere van jou Roos :-).

Een nieuwe persoonlijke besttijd op de 100 meter vrije slag met een 2de bronzen medaille op dag 5 en het was nog niet gedaan want op dag 6 heb je ervoor gezorgd dat ze jouw naam helemaal niet meer gaan vergeten.

Op de 100 meter rugslag een nieuwe persoonlijke besttijd, nieuw Belgisch record én een eerste zilveren medaille en al heel snel volgt die tweede zilveren medaille in de finale van de 50 meter vlinderslag.

Wij weten het wel al langer maar nu weet de rest het ook: waar Roos is, is vuur!