Zwemwedstrijden 2020-2021 – Corona-tijd

Beste ouders

Een zwemwedstrijd organiseren in Corona-tijden is voor elke club een uitdaging, ook voor ons. De organiserende club maakt een voorstel op en stuurt het naar de kamprechter/vzf-verantwoordelijke ter goedkeuring. Die wil natuurlijk niets over het hoofd zien maar daardoor komt de informatie wel vertraagd terug naar de organiserende club. Wij hebben dit zelf ook ondervonden.

Daarnaast wordt het draaiboek goedgekeurd door de gemeente of stad waar de wedstrijd plaatsvindt en ook dit kan op zich laten wachten.

Hierdoor komt de informatie over de wedstrijd laat naar jullie toe en is er weinig reactietijd om je kind uit te schrijven, we begrijpen jullie frustratie hierover. De organiserende clubs kunnen er zelf, jammer genoeg, niets aan veranderen. We hopen naarmate de ervaring met het organiseren van een wedstrijd in Corona-tijd groter wordt, de procedures ook versnellen maar dat hangt dan natuurlijk ook af van het verdere verloop van de pandemie.

We excuseren ons op voorhand al voor laattijdige aankondigingen van wedstrijden.

Als jullie twijfelen over de organisatie van de wedstrijden in deze tijden en je hebt geen goed gevoel om je kind te laten deelnemen, heb je nog altijd de keuze om je kind tijdig uit te schrijven.

In bijlage alvast een lijst van de wedstrijden seizoen 2020-2021 die we op dit moment plannen te organiseren of aan deel te nemen, alles afhankelijk natuurlijk van het verloop van het COVID-19 virus.

Deze wedstrijden zijn ook opgenomen in de agenda op deze website, ga er zeker regelmatig eens kijken!

Namens het volledige bestuur

  • Overzicht wedstrijden 2020-2021