Heropstart DMB vanaf 3 december – praktische richtlijnen

Beste ouders, zwemmers,

Uiteraard zijn we heel blij dat onze activiteiten terug kunnen opstarten na deze tweede Lockdown. Om de verloren tijd enigszins in te halen zullen we tijdens de paasvakantie geen zwempauze inlassen.

Hieronder vinden jullie de link naar:

We vragen met aandrang dat jullie alles aandachtig doornemen, zeker de richtlijnen met betrekking tot je eigen groep en dat jullie alle richtlijnen strikt volgen. In de inkomhal zullen clubmedewerkers zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Met vragen kan je steeds terecht bij een van deze medewerkers.

! Belangrijk: er mogen geen ouders in het zwembad blijven wachten, niet in de inkomhal, gangen of kleedkamers!

Als club verwachten we ook in 2021 geconfronteerd te worden met een aantal uitdagingen. De wedstrijden gaan voorlopig niet door maar als er groen licht gegeven wordt, zullen ze waarschijnlijk ook opnieuw anders verlopen. We vermoeden dat we een brede basis van officials zullen nodig hebben en we zijn dan ook dringend op zoek naar ouders die daarvoor interesse hebben. Je mag ons dat zeker laten weten, dan nemen we contact met je op.

Last but not least… elk jaar komt 🍬🍊Sinterklaas ons verblijden met een bezoekje maar we hadden niet verwacht dat de zwembaden nog in 2020 zouden open gaan en hebben onze afspraken met Sinterklaas geannuleerd. We proberen nu iets te regelen met de 🎅Kerstman, hopelijk kunnen hij en zijn elfen, helemaal coronaproof, toch nog een kleine attentie voorzien… wordt vervolgd.

Met sportieve groeten en tot donderdag 3 december,
Het voltallige DMB Bestuur